Rune Herregodts had in Knokke-Heist lange tijd uitzicht op een podiumplaats.
Volledig scherm
Rune Herregodts had in Knokke-Heist lange tijd uitzicht op een podiumplaats. © BELGA

Rune Herregodts knap vierde in tijdrit van Ronde van België: “Tevreden met het resultaat”

Wielrennen profsLange tijd leek Rune Herregodts in de tijdrit van de Ronde van België uitzicht te hebben op een stunt. De neoprof van Sport Vlaanderen-Baloise klokte de beste eindtijd. Die bleef ook lange tijd op de tabellen staan. Uiteindelijk moest Herregodts genoegen nemen met de vierde plaats, maar dat kon de pret nauwelijks bederven.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 1. KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”
  Voetbal eerste nationale

  KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”

  De kop is er af voor KSK Heist. Na twee weken training mochten de Heistenaren woensdagavond Union Sint-Gillis partij geven, de kersverse eersteklasser die dit seizoen geleid wordt door Felice Mazzu. Heist zal dit seizoen stevig aan de funderingen van de ploeg moeten bouwen. Niet alleen vertrokken er met Webers en Tambeur enkele sterkhouders. Enkele spelers bleven door toedoen van de Covid-19 pandemie acht maanden verstoken van competitievoetbal en hebben dus een achterstand weg te werken. Dat vraagt de nodige opvolging, en die krijgen de spelers ook. Zo werden ze de voorbije weken in het hospitaal onderworpen aan allerlei testen, om na te gaan en op te volgen waar de mogelijkheden van de spelers zich situeren.