SK Leest-trainer Rudy Van Houdt panikeert nog niet: “Net in deze moeilijke periode is het belangrijk om een groep te  vormen en op enthousiasme en wilskracht resultaten te proberen halen.”
Volledig scherm
SK Leest-trainer Rudy Van Houdt panikeert nog niet: “Net in deze moeilijke periode is het belangrijk om een groep te vormen en op enthousiasme en wilskracht resultaten te proberen halen.” © Mpics

Rudy Van Houdt en Rapid Leest moeten tegen Bornem desastreuze start doorspoelen: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEMet een 0 op 9, 11 tegendoelpunten en geen enkele gemaakte goal op de teller hoeft het niet te verbazen dat Rapid Leest momenteel de rode lantaarn draagt in eerste provinciale. Menig trainer zou met zulke slechte resultaten moeten vrezen voor z’n ontslag, maar in het geval van Rudy Van Houdt geldt intussen een waslijst aan verzachtende omstandigheden.

  1. Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”
    Volleybal eerste nationale

    Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”

    Dit weekend staat de nationale bekercompetitie volop in de schijnwerpers. De halve finales voor de ‘Belgian Cup’ staan geprogrammeerd. Aan de ene kant van de tabel verdienen Borgworm en Menen veel aandacht. De kraker tussen Roeselare en Maaseik springt nog meer in het oog. Maar er gebeurt nog veel meer op de volleybalvelden. Wat dacht u van de clash tussen de mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle tegen Interfreight Brabo Antwerpen. Dit wordt ongetwijfeld een confrontatie op het scherpst van de snee tussen de nummers één en twee in eerste nationale.