Voordat hij bij Termien belandde, was Rudi Lieben acht jaar assistent van Rikie Broeckx bij Genk VV. “De verstandhouding met Tomas  Daumantas is opperbest”, zegt Lieben.
Volledig scherm
Voordat hij bij Termien belandde, was Rudi Lieben acht jaar assistent van Rikie Broeckx bij Genk VV. “De verstandhouding met Tomas Daumantas is opperbest”, zegt Lieben. © Dick Demey

Rudi Lieben van clubscout tot T2 bij Eendracht Termien: “We zijn reeds sinds vorige week opnieuw aan het trainen”

Voetbal Derde nationaleDe voorbije jaren deed Rudi Lieben de scouting voor Eendracht Termien. Dit seizoen begint hij er aan een nieuwe hoofdstuk.  Lieben volgt er Johan Muffels op en wordt de nieuwe assistent van hoofdtrainer Tomas Daumantas. “Het klikt tussen Tomas en mij. Doel is Eendracht Termien naar de nationale reeks te loodsen”, zegt Rudi Lieben.

  1. Massimo Renson loopt zaterdag 400m in Gent: “Geen idee welk niveau ik zal halen”
    ATLETIEK

    Massimo Renson loopt zaterdag 400m in Gent: “Geen idee welk niveau ik zal halen”

    Zaterdag wordt in Gent de Athletics Classic meeting georganiseerd. Het is meteen ook de eerste wedstrijd na de recente coronaversoepelingen waarbij niet alleen atleten met een elitestatuut aan de start mogen komen. In het totaal zijn er 364 atleten ingeschreven, onder wie ook de West-Vlaamse sprinter Massimo Renson (24). “Ik ben blij dat er eindelijk opnieuw competitie is, maar het is nog veel te vroeg voor een topprestatie”, zegt hij.