Voordat hij bij Termien belandde, was Rudi Lieben acht jaar assistent van Rikie Broeckx bij Genk VV. “De verstandhouding met Tomas Daumantas is opperbest”, zegt Lieben.
Volledig scherm
Voordat hij bij Termien belandde, was Rudi Lieben acht jaar assistent van Rikie Broeckx bij Genk VV. “De verstandhouding met Tomas Daumantas is opperbest”, zegt Lieben. © Dick Demey

Rudi Lieben van clubscout tot T2 bij Eendracht Termien: “We zijn reeds sinds vorige week opnieuw aan het trainen”

Voetbal Derde nationaleDe voorbije jaren deed Rudi Lieben de scouting voor Eendracht Termien. Dit seizoen begint hij er aan een nieuwe hoofdstuk.  Lieben volgt er Johan Muffels op en wordt de nieuwe assistent van hoofdtrainer Tomas Daumantas. “Het klikt tussen Tomas en mij. Doel is Eendracht Termien naar de nationale reeks te loodsen”, zegt Rudi Lieben.

 1. Dirk Daelmans (GS Bree-Beek) wil met zijn team bovenin meestrijden: “Jongeren moeten zich manifesteren”

  Dirk Daelmans (GS Bree-Beek) wil met zijn team bovenin meestrij­den: “Jongeren moeten zich manifeste­ren”

  Eersteprovincialer GS Bree-Beek hervatte vorige week de trainingen. Trainer Dirk Daelmans kreeg met Marc Wagemakers een nieuwe T2. Ook start de club met een B-ploeg in vierde provinciale. Nieuw in de selectie is Robin Van Hoegee die overkomt van van Park Houthalen en en het vertrek van enkele sterkhouders moet opvangen. Dirk Daelmans hoopt met zijn jeugdige kern zo lang mogelijk bovenin de rangschikking mee te strijden.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!