Ruben Verheyen (Hoogstraten) weet wat het is om te scoren op het veld van Eendracht Aalst.
Volledig scherm
Ruben Verheyen (Hoogstraten) weet wat het is om te scoren op het veld van Eendracht Aalst. © Mpics

Ruben Verheyen wil ook in topper tegen Aalst hoge ogen gooien met Hoogstraten: “We zijn voorlopig aan een topseizoen bezig”

voetbal tweede nationale BMet Eendracht Aalst wacht Hoogstraten zondag een mooie, maar aartsmoeilijke verplaatsing. Al houdt Ruben Verheyen wel goede herinneringen over aan het Pierre Cornelisstadion.

 1. Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressiemarge”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressie­mar­ge”

  KVV Zelzate mag zoetjesaan dé revelatie in tweede nationale A genoemd worden. Gedreven trainer, een spelersgroep met ervaring enerzijds, maar anderzijds ook met jonge, maar mature voetballers, die aan het begin van een mooie loopbaan staan. Dat alles is goed voor een vijfde plaats. Zaterdag had Zelzate op Lokeren-Temse moeten spelen, maar de trip naar Daknam is afgelast wegens een coronabesmetting bij Zelzate.
 2. Kevin Franck is met Geraardsbergen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Kevin Franck is met Geraards­ber­gen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”

  Het duel tussen de nummer twee SV Sottegem en de nummer drie KSV Geraardsbergen is ongetwijfeld dé topper in tweede B. Tussen beide ploegen gaapt nog wel een kloof van 5 punten, maar de bezoekers pakten recent 18 op 18 en zijn aan een steile opmars bezig. Wil Geraardsbergen dit seizoen de oppergaai afschieten, dan zal de ploeg zaterdagavond wel de winst moeten pakken bij het door corona gehavende KSV Sottegem. Sottegem heeft immers ook nog een inhaalmatch voor de boeg.