Ruben Verheyden eindigde derde tijdens de CrossCup in Mol.
Volledig scherm
Ruben Verheyden eindigde derde tijdens de CrossCup in Mol. © Mpics

Ruben Verheyden wint korte cross Roeselare en mag naar EK cross voor mixed team relays: “Er moet ambitie zijn”

veldlopenDankzij z’n overwinning in de korte cross in de modder in Roeselare plaatste Ruben Verheyden (20) zich voor het EK cross in Dublin (12/12) waar hij samen met Elise Vanderelst, Stijn Baeten en Vanessa Scaunet zal aantreden op de mixed relays. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Cercle Brugge raast aan een sneltreinvaart verder. Nadat het vriend en vijand verbaasde door de Brugse derby met overtuiging naar zich toe te trekken, is de Vereniging ook in 2022 rustig op dat winnaarselan aan het doorgaan. Klinisch, naar het beeld van zijn nieuwe coach Dominik Thalhammer die zich in twee maanden nog maar zelden op enige euforie of zelfs emotie heeft laten betrappen. Tegen Zulte Waregem was Dino Hotic de kleine, grote heerser in groen-zwart. Met een penaltygoal, een assist op hoekschop en een geniale pre-assist bij het orgelpunt in minuut 94. Bij Anderlecht mogen ze zich gewaarschuwd weten.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  De bal gaat weer aan het rollen, ook voor KSK Heist. En mét publiek. Ook bij Heist hoopt men dat de herstart nu definitief is, en dat ergens in februari of maart niet nog eens de rem er weer op moet. Covid blijft de clubs onder druk houden, dat is bij Heist niet anders. Maar wat de club nu vooral bezig houdt, zijn de schorsingen van Englebert en Rosy. Want wie komt er dan achterin de defensie te staan?