Ruben Geys won eerder dit seizoen al de Frysman in Nederland en is zondag favoriet om voor de vijfde keer op rij de triatlon van Lommel op zijn naam te schrijven. De tegenstand is echter niet min.
Volledig scherm
Ruben Geys won eerder dit seizoen al de Frysman in Nederland en is zondag favoriet om voor de vijfde keer op rij de triatlon van Lommel op zijn naam te schrijven. De tegenstand is echter niet min. © RV

Ruben Geys wil Hoeks Triatlon Lommel zondag voor vijfde keer op rij op zijn naam schrijven: “Hopen op een goede dag”

TriatlonNa drie jaar afwezigheid wegens onder andere wegenwerken en de coronaproblematiek maakt de gekende Hoeks Triatlon zijn heropwachting in Lommel. Op de 31ste editie van deze triatlonklassieker worden zo’n 500 deelnemers verwacht, gaande van 5 tot 70 jaar en van recreant tot topsporter. Met een Iron Kid, kwarttriatlon, sprinttriatlon en triotriatlon is er weer een uitgebreid programma met voor elk wat wils. Streekatleet Ruben Geys kan alleen recordhouder worden door de hoofdwedstrijd over de olympische afstand voor de vijfde keer op rij te winnen.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorbereiding op het bekerduel tegen Haasrode-Leuven”
  Volleybal Beker van België

  Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorberei­ding op het bekerduel tegen Haasrode-Leu­ven”

  Het mannenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zich woensdag - na een overwinning tegen Berg-op-Wijgmaal - geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België. De volleyballers van trainer-coach Christof Van Goethem mogen zich opmaken voor het absolute toptreffen tegen Volley Haasrode-Leuven op het einde van deze maand. Thuis in de Arenahal. Wordt dat de nieuwe hel van Deurne?