Samen met Ruben Corstjens maakten ook andere Bilzerse spelers als Fabri Carvalho Alleoni, Kris Bloemen en trainer David Sannen de overstap naar Geel.
Volledig scherm
Samen met Ruben Corstjens maakten ook andere Bilzerse spelers als Fabri Carvalho Alleoni, Kris Bloemen en trainer David Sannen de overstap naar Geel. © Borgerhoff

Ruben Corstjens speelt komend seizoen voor Verbroedering Geel: “Deze club hoort thuis in het nationaal voetbal”

Voetbal Eerste provincialeRuben Corstjens speelt komend seizoen voor ASV Geel. De 34-jarige centrale verdediger komt over van Bilzen-Waltwilder en tekende begin van de week een overeenkomst voor de de Antwerpse eersteprovincialer. “Geel is een traditieclub die op korte termijn terug naar de nationale reeksen wil. Het is die uitdaging die ik wil meehelpen realiseren en me over de streep trok”, zegt Ruben Corstjens.

 1. Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken
  volleybal

  Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken

  De Yellow Tigers hebben een moeilijke week achter de rug. Logisch, want zij moesten het afleggen tegen de USA en tegen Turkije. Die twee ploegen domineren het vrouwenvolleybal en staan samen met Brazilië helemaal bovenaan de rangschikking van de ‘Volley Nations League’. Vandaag staat de nationale volleybalploeg oog in oog met Japan. Nog zo’n wereldtopper. Het team uit Azië is volop in strijd met Nederland voor de vierde plaats. Geschenken moeten dus niet verwacht worden.
 1. Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandecaveye winnen openingmanche BK beachvolleybal in Ieper: “Onwaarschijnlijke finale”
  BEACHVOLLEYBAL

  Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandeca­veye winnen openingman­che BK beachvol­ley­bal in Ieper: “Onwaar­schijn­lij­ke finale”

  De openingsmanche van het Belgisch kampioenschap beachvolleybal was meteen een schot in de roos. Onder een stralende zon, met de imposante Lakenhallen van Ieper op de achtergrond werd er fel gestreden voor de eerste overwinning van het seizoen. Het nieuwe Gentse duo Jo Coenen en Tim Degruyter bereikte de halve finale. Gilles Vandecaveye - ook een volleyballer van Caruur Gent - was samen met zijn broer Louis net te sterk voor zijn clubgenoten en won de finale na een geweldige finale.