Ruben Apers start eind deze maand zijn tweede profseizoen met enkele eendagskoersen in Mallorca.
Volledig scherm
Ruben Apers start eind deze maand zijn tweede profseizoen met enkele eendagskoersen in Mallorca. © Geert De Rycke

Ruben Apers klaar voor tweede profseizoen: “Meer getraind om finales van 1.1-wedstrijden te rijden”

WielrennenRuben Apers (23) trekt met een plan naar zijn tweede profseizoen. Tijdens z’n debuutjaar proefde hij van allerlei en vooral van veel wedstrijden. Het ziet er naar uit dat hij komend voorjaar vooral Vlaamse koersen zal afwerken.

 1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
  AUTOSPORT

  Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.
 2. Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon
  Wielrennen

  Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon

  Op de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen wordt er vrijdag niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, ook de wielerkalender komt er aan bod. In het voorstel van kalender staan er voorlopig 67 wegwedstrijden. Dat zijn er alvast minder dan in 2021. De nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling komt uit Borgloon, want de kandidaten Freddy Lowette en Alex Onclin wonen beide in de Zuid-Limburgse stad.
 3. Yarne Arrazola (doelman Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”

  Yarne Arrazola (doelman Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”

  In de hoop dat volgende week de competitie in derde nationale B hervat kan worden, heeft Witgoor nog een attractieve oefenwedstrijd aan zijn programma toegevoegd. Zaterdagnamiddag om 15 uur is het gastheer voor de dorpsgenoten van Dessel, de fiere leider in eerste nationale. Net als voor nieuwkomer Ratko Vansimpsen is het ook voor doelman Yarne Arrazola een duel tegen zijn ex-ploeg. Jammer voor beide teams is dat publiek niet toegelaten is.