Tijdens de Main Round van de Champions League in 2019 mocht voorzitter Martin Baert bondscoach Roberto Martinez verwelkomen.
Volledig scherm
Tijdens de Main Round van de Champions League in 2019 mocht voorzitter Martin Baert bondscoach Roberto Martinez verwelkomen. © Geert Tresignie

RSCA Futsal organiseert meteen Main Round van Champions League: “Start met een gouden randje”

FUTSAL Champions LeagueHet is RSCA Futsal menens. De nieuwe sporttempel in Roosdaal is bijna klaar en zal worden ingewijd met een galawedstrijd tegen Benfica. Minder dan twee maanden later wacht er een nieuw hoogtepunt voor de club. Het nieuwe RSCA kreeg van de UEFA de toelating om host te zijn van de Main Round van de Champions League.

 1. Mbaye Leye heeft referentiematch van Zulte Waregem gezien: “Punt in Brugge voelt als veel meer aan”
  voetbal jupiler pro league

  Mbaye Leye heeft referentie­match van Zulte Waregem gezien: “Punt in Brugge voelt als veel meer aan”

  Dat Zulte Waregem na drie speeldagen vier punten zou totaliseren, had niemand durven incalculeren. Winst tegen Seraing, dat natuurlijk wel. Maar dat ook de verplaatsing naar Club Brugge iets kon opleveren, daar hadden alleen de grootste optimisten vooraf hun centen op ingezet. Maar met de nieuwe wind die aan de Gaverbeek waait, is blijkbaar toch wel één en ander mogelijk.
 2. Jens Reynders is teleurgesteld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”
  Wielrennen profs

  Jens Reynders is teleurge­steld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”

  ‘Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) maakt de overstap naar Israël-Premier Tech.’ Dat stond maandag te lezen in verschillende kranten. Reynders zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar dat hij vertrekt bij zijn huidige team is duidelijk. “Eerst werd ik gelinkt aan UAE Emirates en nu is het Israël-Premier Tech. Ik kan er nog niks over zeggen, maar op 1 januari trek ik hoogstwaarschijnlijk een ander truitje aan”, vertelt Jens Reynders.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”
  voetbal tweede nationale B

  Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Een blessure komt altijd ongelegen, maar als je met de competitiestart in het vooruitzicht plots één van je sterkhouders moet vervangen, ligt een oplossing niet meteen voor het grijpen. Bij Belisia is men dezer dagen naarstig op zoek naar een vervanger voor goalie Leonardo Cascio, die vorige week in het duel op Helson geblesseerd uitviel.
 3. Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschoppen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIE

  Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschop­pen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”

  Diegem Sport stond in de tweede ronde van de Belgische beker tegenover RRC Longlier. Groen-wit kon in negentig minuten geen afstand nemen van de Luxemburgse eersteprovincialer. Via de strafschoppen (5-4) lukte het wel. In de derde ronde (zaterdag om 16 uur) is Diegem gastheer voor eerstenationaler Rupel Boom.