Walter Baseggio is zowel bij Charleroi als bij RSCA een graag geziene gast.
Volledig scherm
Walter Baseggio is zowel bij Charleroi als bij RSCA een graag geziene gast. © EVL

RSCA Futsal met één voet in bekerfinale na overtuigende winst in Charleroi

Futsal eerste nationaleAnderlecht heeft in de heenwedstrijd van de beker van België goede zaken gedaan. De ploeg won met 0-3 in Charleroi, zodat de terugwedstrijd over veertien dagen met vertrouwen tegemoet kan gekeken worden. Paars-wit speelde een goede eerste helft en een verstandige tweede helft. Het resultaat was een verdiende overwinning.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.