Roy Van der Linden (in het wit) speelde in totaal maar liefst negen seizoenen bij Hoogstraten.
Volledig scherm
Roy Van der Linden (in het wit) speelde in totaal maar liefst negen seizoenen bij Hoogstraten. © Mpics

Roy Van der Linden (Sint-Jozef) zet punt achter carrière: “Het jaar in tweede klasse met Hoogstraten zal ik nooit vergeten”

voetbal derde provinciale ARoy Van der Linden hangt zijn voetbalschoenen aan de haak. De bijna 36-jarige ex-aanvaller van onder meer Zwarte Leeuw, Hoogstraten, De Kempen en Sint-Jozef ondervindt te veel last van zijn rug en neemt daarom noodgedwongen afscheid van het (actieve) voetbal.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”

  SV Anzegem zat enkele weken geleden in een moeilijk parket. Drie keer werd een duel met een haalbare kaart met verlies afgesloten. Vorige week pakte Anzegem tegen Melsele al een punt en vorige zondag gingen de mannen van T1 Fanny Schamp Stekene kloppen (1-2). “Een deugddoende overwinning”, weet de trainer van de rood-gelen.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.