Roy Van der Linden (in het wit) speelde in totaal maar liefst negen seizoenen bij Hoogstraten.
Volledig scherm
Roy Van der Linden (in het wit) speelde in totaal maar liefst negen seizoenen bij Hoogstraten. © Mpics

Roy Van der Linden (Sint-Jozef) zet punt achter carrière: “Het jaar in tweede klasse met Hoogstraten zal ik nooit vergeten”

voetbal derde provinciale ARoy Van der Linden hangt zijn voetbalschoenen aan de haak. De bijna 36-jarige ex-aanvaller van onder meer Zwarte Leeuw, Hoogstraten, De Kempen en Sint-Jozef ondervindt te veel last van zijn rug en neemt daarom noodgedwongen afscheid van het (actieve) voetbal.

 1. Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereerste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”
  Baanwielrennen beloften

  Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereer­ste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”

  De komende dagen is Brem Deman aan het werk in het Zwitserse Grenchen. De belofte uit Opwijk mag voor het eerst proeven van een Europees kampioenschap, al is het als eerste reserve. Deman maakt deel uit van de nationale achtervolgingsploeg. Zijn selectie is niet echt een grote verrassing, want de voorbije weken manifesteerde hij zich nadrukkelijk op de piste.
 2. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
  autosport Antwerpen

  Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

  De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.