Roy Mauro wil met SK Londerzeel de huidige derde plaats proberen vast te houden tot aan de winterstop.
Volledig scherm
Roy Mauro wil met SK Londerzeel de huidige derde plaats proberen vast te houden tot aan de winterstop. © Koen Merens

Roy Mauro en SK Londerzeel voor derby tegen Diegem Sport: “We moeten onszelf meer belonen”

voetbal tweede nationale BSK Londerzeel speelt zondagnamiddag de streekderby in eigen huis tegen Diegem Sport. Na de recente één op zes in het Limburgse luik tegen Tongeren en Belisia hoopt verdediger Roy Mauro weer met de zege aan te knopen.

 1. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”
  voetbal super league

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.
 2. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.