Roy Mauro gaf toe dat Londerzeel na de rust zijn meerdere moest erkennen in La Louvière: “We hielden toen de bal te weinig in de ploeg.”
Volledig scherm
Roy Mauro gaf toe dat Londerzeel na de rust zijn meerdere moest erkennen in La Louvière: “We hielden toen de bal te weinig in de ploeg.” © Koen Merens

Roy Mauro en SK Londerzeel uit beker gewipt ondanks dubbele voorsprong: “Hadden onze momenten nog meer moeten grijpen”

voetbalHet bekeravontuur van SK Londerzeel heeft halt gehouden in de derde ronde tegen RAAL La Louvière. Het kwam nochtans op een dubbele voorsprong, maar de neofiet in eerste nationale maakte na de rust het verschil: 2-4. 

 1. Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaatste race van het seizoen
  autosport

  Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaat­ste race van het seizoen

  De voorlaatste manche van de Zolder Endurance Trophy van de Motorsportschool.com op Circuit Zolder was een zeer mooie race in perfecte omstandigheden. Maar liefst 36 teams op twee wielen vonden hun weg naar de start van de voorlaatste short endurance-wedstrijd van het seizoen. De race zag Mototec H Gyrt Pro Shop in Superbike en Derous – Dewever in Supersport winnen. Op donderdag 20 oktober wordt er over de beide kampioenschappen beslist tijdens de finale, uiteraard weer op Circuit Zolder.
 2. Selim Cilt en SK Tongeren met 1-4 onderuit tegen Jong KV Mechelen: “Twee snelle doelpunten na de rust sneden onze adem af”
  voetbal tweede nationale B

  Selim Cilt en SK Tongeren met 1-4 onderuit tegen Jong KV Mechelen: “Twee snelle doelpunten na de rust sneden onze adem af”

  De 370 jeugdspelers van SK Tongeren werden voorgesteld en zorgden voor veel sfeer tijdens de komst van Jong KV Mechelen. De Maneblussers namen een verschroeiende start na de rust. Twee snelle doelpunten van Alassane Zeba en Malik Wanya sneden de adem af van de Eburonen. SK Tongeren leed een zware 1-4-nederlaag tegen een sterke en talentvol KV Mechelen.