Aanvoerder Bultheel blijft nog twee seizoenen het verlengstuk van de coach bij Merelbeke: “Het nieuwe complex komt eraan en de club blijft ambitieus.”
Volledig scherm
Aanvoerder Bultheel blijft nog twee seizoenen het verlengstuk van de coach bij Merelbeke: “Het nieuwe complex komt eraan en de club blijft ambitieus.” © Geert De Rycke

Roy Bultheel verlengt voor twee seizoenen bij Merelbeke: “Nu nog voor een andere ploeg spelen zou raar aanvoelen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler KFC Merelbeke rondt stilaan de gesprekken met de huidige kern af. Aanvoerder Roy Bultheel tekende vorige week een contractverlenging voor twee jaar en lijkt zijn actieve voetbalcarrière bij Merelbeke te zullen afsluiten.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.