Ronny Van Geneugden is de nieuwe technisch manager bij MVV Maastricht.
Volledig scherm
Ronny Van Geneugden is de nieuwe technisch manager bij MVV Maastricht. © Patrick Smet / RV

Ronny Van Geneugden is technisch manager bij Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht: “Veel enthousiasme rond mooi project”

buitenlands voetbalNadat hij in de herfst van vorig jaar zijn contract als sportief directeur bij Lommel in onderling overleg stopzette na de overname van de City Group, vond Ronny Van Geneugden opnieuw onderdak. De 52-jarige Hasselaar tekende een contract van twee seizoenen als technisch manager bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. 

  1. Derde internationaal toernooi voor het beachduo Cools-Van den Vonder in Ljubljana: “Eerst de kwalificaties overleven, dan opnieuw knallen”

    Derde internatio­naal toernooi voor het beachduo Cools-Van den Vonder in Ljubljana: “Eerst de kwalifica­ties overleven, dan opnieuw knallen”

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools zetten hun internationale opmars verder na de succesvolle manches van de ‘FIVB World Tour’ in Leuven en Sofia. In de Belgische universiteitsstad en tijdens de ‘Beach Open’ in de Bulgaarse hoofdstad bereikten ze tweemaal de halve finale. Een knappe prestatie van het Belgisch topteam. Nu trachten ze in Ljubljana minstens even goed te doen.