Roger Verstichelen wil na zeven jaar voorzitterschap van de Beker der Vlaamse Ardennen de fakkel doorgeven.
Volledig scherm
Roger Verstichelen wil na zeven jaar voorzitterschap van de Beker der Vlaamse Ardennen de fakkel doorgeven. © Geert De Rycke

Roger Verstichelen stopt als voorzitter Beker der Vlaamse Ardennen, maar klassement voor U17 gaat door: “Misschien dit jaar, zeker in 2022"

wielrennenRoger Verstichelen neemt als voorzitter van de Beker der Vlaamse Ardennen voor nieuwelingen ontslag, maar blijft zich inzetten voor Sport en Vermaak. Of er in 2021 een editie van dit regelmatigheidscriterium komt, is niet duidelijk.

 1. KHO Bierbeek stelt Carlo Lavigne aan als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen: “Razend ambitieus en echte clubman”

  KHO Bierbeek stelt Carlo Lavigne aan als nieuwe hoofdtrai­ner voor volgend seizoen: “Razend ambitieus en echte clubman”

  In deze wintermaanden krijgt bij veel voetbalclubs de kern voor volgend seizoen vorm en daar is dit vreemde coronajaar geen uitzondering op. Bij KHO Bierbeek hebben ze onder meer beslist om niet verder te gaan met jongens als Jeroen Van Tricht, Nadjim Haroun en Nassim Miri. Maar het belangrijkste nieuws is dat er ook een einde komt aan de samenwerking met T1 Mario Cassimon. Hij wordt opgevolgd door oude bekende Carlo Lavigne.
 2. Steffen Hayen verlaat na vijf seizoenen de club van zijn hart Zepperen-Brustem om een stapje terug te zetten
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Steffen Hayen verlaat na vijf seizoenen de club van zijn hart Zepperen-Brustem om een stapje terug te zetten

  Toen de ervaren middenvelder Steffen Hayen (31) dinsdag bij voorzitter Bamps en de staf op het kantoor moest komen ging iedereen ervan uit dat de man uit Hoeselt, bij de club van zijn hart, Zepperen-Brustem ging bijtekenen. Door een samenloop van omstandigheden nam één van de sterkhouders evenwel de beslissing om de eersteprovincialer na vijf jaar te verlaten met de bedoeling om een stapje terug te zetten.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"