Zelfs een driemansblok van Roeselare hield Menen niet van de bekerwinst.
Volledig scherm
Zelfs een driemansblok van Roeselare hield Menen niet van de bekerwinst. © VDB

Roeselare heeft na uitschakeling in beker oplapwerk voor de topper in Maaseik: “Vooruit blijven kijken”

Volleybal Beker van BelgiëKnack Roeselare zal dit seizoen geen zevende bekeroverwinning op rij boeken. De ploeg van trainer Steven Vanmedegael botste woensdag op een sterk Menen dat verrassend kwam winnen in de Tomabelhal. Een nederlaag komt nooit gelegen, maar de bekeruitschakeling is allerminst een goede voorbereiding op de topper in Maaseik en de start van de Europese competitie. De sportieve staf heeft oplapwerk. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.
 1. Dietri Laflere na acht maanden blessureleed terug bij Sparta Kruiseke: “Samen met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”
  voetbal derde provinciale a

  Dietri Laflere na acht maanden blessure­leed terug bij Sparta Kruiseke: “Samen met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”

  Hekkensluiter Sparta Kruiseke staat zondag thuis tegen VKW Vleteren voor een belangrijke wedstrijd. De bezoekers tellen zeven punten meer, maar Sparta Kruiseke telt wel een match minder. “We moeten proberen voor de winterstop de kloof kleiner te maken”, aldus Dietri Laflere. “We moeten er niet over zeveren, zondag is het een belangrijke match.”