Roeselare start de Champions Final 4 met een thuismatch tegen Menen.
Volledig scherm
Roeselare start de Champions Final 4 met een thuismatch tegen Menen. © VDB

Roeselare-coach Steven Vanmedegael verwacht een spannende finaleronde: “Geen enkele ploeg steekt er bovenuit”

Volleybal Euromillions LeagueKnack Roeselare opent de Champions Final 4 met een thuiswedstrijd tegen Menen. Meteen een zware klus voor de uittredende kampioen, die anderhalve week de tijd kreeg om zich klaar te stomen voor het burenduel. “We krijgen eindelijk wat tijd om echt te trainen en ons voor te bereiden”, klonk het bij Steven Vanmedegael na de beslissende match tegen Borgworm. “Ik verwacht een interessante competitie met vier ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.”

 1. Bart De Durpel geeft met Voorde-Appelterre titelstrijd op: “Kloof van negen punten is niet meer te dichten”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  Bart De Durpel geeft met Voor­de-Appelterre titel­strijd op: “Kloof van negen punten is niet meer te dichten”

  Van vier punten voorsprong na de jaarwisseling naar negen punten achterstand eind maart. Dat is helaas het lot van fusieclub Voorde-Appelterre na zes matchen zonder overwinning. Driepunters pakken deed rechtstreeks concurrent Tempo Overijse wel. De kans is dan ook groot dat de Vlaams-Brabanders binnen enkele weken de champagne mogen ontkurken. In Voorde-Appelterre beginnen ze nu al met de voorbereiding van de eindronde.
 2. WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”

  SK Beveren zorgde tijdens de winterstop voor een stunt. Het haalde met Jerome Ngom Mbekeli (24) een winger in huis die even daarvoor op het WK schitterde bij Kameroen. In de fameuze 1-0-overwinning van z’n land tegen Brazilië, schilderde hij de bal op het hoofd van Vincent Aboubakar bij de winning goal. Van de Ontembare Leeuwen naar de Leeuwen van Beveren, het is een serieuze stap, maar Ngom speelde nog in de eigen Kameroense competitie. Gaandeweg vindt hij ook in België zijn draai.