Roeselare gaat in de Champions League voor minstens een tweede plaats.
Volledig scherm
Roeselare gaat in de Champions League voor minstens een tweede plaats. © VDB

Roeselare begint in Friedrichshafen aan twintigste campagne in de Champions League: “Direct van moeten”

Volleybal Champions LeagueKnack Roeselare begint woensdag aan de 33ste Europese campagne. De West-Vlamingen staan voor de twintigste keer in de Champions League. De ploeg van Steven Vanmedegael start met een uitwedstrijd in Friedrichshafen, aan de boorden van de Bodensee. Met twee verliesmatchen, Menen en Maaseik, moet Roeselare stevig schakelen. “We gaan voor minstens de tweede plaats en daarvoor is Friedrichshafen een belangrijke opener”, klinkt het in Schiervelde.

  1. Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeidzjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdiensten”
    Futsal Rode Duivels

    Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeid­zjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdien­sten”

    De vriendschappelijke interland tussen België en Azerbeidzjan kende een hoogst ongewone ontknoping. Op tweeëndertig seconden van het einde van de match weigerden de Azeri’s bij een 5-3-stand nog verder te spelen. Dit merkwaardig slot mag niet doen vergeten dat de Rode Duivels een sterke partij speelden. Steven Dillien was een van de smaakmakers.