Roeland Sucaet hoopt door voorzichtig te opbouwen aan blessurepreventie te doen.
Volledig scherm
Roeland Sucaet hoopt door voorzichtig te opbouwen aan blessurepreventie te doen. © Robby Verdickt

Roeland Sucaet (Eendracht Aalter): “Voorzichtig maar goed opbouwen wordt de uitdaging”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALERoeland Sucaet, T1 bij eersteprovincialer Eendracht Aalter, verzamelde donderdag de troepen voor een eerste keer.  Zicht krijgen op het conditiepeil was de uitdaging. Sucaet zag dat de fysieke paraatheid verschilt van speler tot speler. Met een aangepast programma probeert hij iedereen klaar te stomen voor de start van de competitie.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.