Roel Sucaet (Eendracht Aalter) hoopt zijn ploeg in de subtop te bivakkeren.
Volledig scherm
Roel Sucaet (Eendracht Aalter) hoopt zijn ploeg in de subtop te bivakkeren. © Robby Verdickt

Roel Sucaet (Eendracht Aalter): “Top vier is het doel”

voetbal eerste provincialeEendracht Aalter is de voorbije jaren uitgegroeid tot een subtopper in eerste provinciale. Twee jaar op rij sloot het de competitie af op de vierde plaats en vorig jaar bivakkeerde het met een 13 op 15 ook in de subtop. Is Aalter klaar om opnieuw een hoofdrol te spelen? T1 Roel Sucaet gaf het antwoord.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.