Gabriel Grello mag zich vanaf nu een landgenoot noemen.
Volledig scherm
Gabriel Grello mag zich vanaf nu een landgenoot noemen. © Geert Tresignie

Rode Duivel Grello bezorgt Halle-Gooik de volle pot in de topper tegen Borgloon

Futsal eerste nationaleVoor aanvang van de zesde speeldag deelden Borgloon en Halle-Gooik ongeslagen de leidersplaats. In een rechtstreeks duel haalden de Pajotten het met 3-5. Borgloon trok zich als leider op eigen veld massaal terug, maar kon er wel gevaarlijk uitkomen. Op de Halse winst valt echter weinig aan te merken.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”

  Dat Sporting Kampenhout de beste ploeg van eerste provinciale is, zal iedereen die de reeks een beetje volgt wel kunnen beamen. Maar puntenverlies overkomt zelfs de beste en dat bleek ook in de topper tegen KHO Bierbeek. Geel-blauw leek op weg naar een 2-1-overwinning, maar daar besliste een penaltyfase in de slotminuten anders over.
 2. Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”
  autosport

  Mechelse student Grégoire Munster vicekampi­oen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally.