Rochdi Benzouien zal misschien geen minuut op het terrein staan bij Brussels.
Volledig scherm
Rochdi Benzouien zal misschien geen minuut op het terrein staan bij Brussels. © GTG

Rochdi Benzouien (Phoenix Brussels) zorgt voor merkwaardige transfer: “Ik ben blij met elke kans”

Basketbal Euromillions LeagueWordt Rochdi Benzouien (24) de eerste transfers bij Brussels die geen minuut op het terrein zal staan tijdens een officiële match? Het zou zomaar kunnen. Nochtans is iedereen tevreden. De Brusselaar bereikte een overeenkomst met de club voor één wedstrijd. De komende dagen wordt voort bekeken of een verlenging al dan niet mogelijk is.

 1. Wommelgemnaar Michaël Heylen vond spelplezier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Wommelgem­naar Michaël Heylen vond spelple­zier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Michaël Heylen maakte vorige zomer de overstap van Emmen naar Sparta Rotterdam. De 27-jarige Wommelgemnaar (ex-Anderlecht en Zulte Waregem red.) ontpopte zich er meteen tot titularis in de defensie en kende een rustig en stabiel seizoen met de Rotterdammers. Na enkele moeilijkere jaren in eigen land lijkt de verdediger in de Eredivisie zo eindelijk weer z’n draai te hebben gevonden.
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"