Anderhalf jaar geleden liep Robin Overbeeke een achillespeesblessure op: “Ik heb nu totaal geen last meer en de schrik is ook volledig verdwenen.”
Volledig scherm
Anderhalf jaar geleden liep Robin Overbeeke een achillespeesblessure op: “Ik heb nu totaal geen last meer en de schrik is ook volledig verdwenen.” © Geert De Rycke

Robin Overbeeke en Lindemans Aalst zitten in volle voorbereiding: “We maken voortdurend progressie”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEOver ruim een maand begint Lindemans Aalst aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Achel. De troepen van coach Johan Devoghel zitten in volle voorbereiding. Begin deze week was er de dubbele oefenmatch tegen Paris Volley en komend weekend nemen de Ajuinen deel aan het toernooi van Chaumont.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?