Hoofdaanvaller Robin Overbeeke probeert in de derby tegen Gent het blok van Gilles Vandecaveye (10) en Martijn Colson te verschalken. Libero Tim Verstraete kijkt toe.
Volledig scherm
Hoofdaanvaller Robin Overbeeke probeert in de derby tegen Gent het blok van Gilles Vandecaveye (10) en Martijn Colson te verschalken. Libero Tim Verstraete kijkt toe. © Geert De Rycke

Robin Overbeeke en Lindemans Aalst ontvangen leider Roeselare: “Ik heb er heel veel zin in”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDat ook de volleybalwereld niet ontsnapt aan de omikron-variant, werd vorig weekend duidelijk. De vier geplande wedstrijden in de EuroMillions League werden uitgesteld door besmettingen bij de thuisploeg en/of bezoekers. Het is afwachten of de topper van komende zaterdag tussen Lindemans Aalst en leider Roeselare kan plaatsvinden.

  1. Laurens Vanthoor van sprint in DTM naar hardste uithoudingsrace in de wereld op de Nürburgring
    Autosport

    Laurens Vanthoor van sprint in DTM naar hardste uithou­dings­ra­ce in de wereld op de Nürburg­ring

    Hij reed in 2018 naar de polepositie in een recordtijd en in 2015 schreef hij samen met Audi en WRT de zege op de Nürburgring op zijn naam: Laurens Vanthoor. Dit jaar start de Limburger opnieuw met de ‘Grello’ Porsche 911 van Team Manthey en hij behoort zonder meer tot het kransje topfavorieten, in een wagen die hij deelt met de Deen Michael Christensen en de Fransen Kevin Estre en Frédéric Makowiecki.