Robin Martens speelde bij Elene-Grotenberge dit seizoen al als flankaanvaller, rechterwingback en de laatste twee matchen als diepe spits.
Volledig scherm
Robin Martens speelde bij Elene-Grotenberge dit seizoen al als flankaanvaller, rechterwingback en de laatste twee matchen als diepe spits. © Geert De Rycke

Robin Martens (E.Elene-Grotenberge): Niet veel aan de periodetitel denken, die druk houden we liever af”

Voetbal eerste provincialeEEG sluit het eerste periodekampioenschap af met twee streekduels. Zondag zakt KVV Vlaamse Ardennen naar Grotenberge af, een week later staat een korte trip naar SK Munkzwalm op de kalender.

 1. Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwinning mogen we tevreden zijn”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwin­ning mogen we tevreden zijn”

  KV Kortrijk kijkt morgenavond het geplaagde KV Oostende in de ogen. Na de WK-break konden de Kustboys nog geen enkele keer aan het langste eind trekken. KVO pakte een schamele 0 op 15 en staat voorlaatste in de klassering. KVK-coach Bernd Storck weet dat zijn ploeg hen nog dieper in de put kan duwen.
 2. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst): “Dit puntenverlies volledig aan onszelf te wijten”

  Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst): “Dit puntenver­lies volledig aan onszelf te wijten”

  Als je bij de rust met een 3-0-voorsprong de warme kleedkamers mag opzoeken, lijkt de buit haast binnen. Niets van dat alles zaterdagavond, moest Schoonbeek-Beverst na haar partij tegen Nijlen vaststellen. “Hebben we volledig aan onszelf te danken”, meende coach Yves Beckers na afloop. “Tot minuut 78 was er voor ons eigenlijk ook niets aan de hand. Maar als je enkel op balbezit gaat spelen en niet meer dreigend vooruit acteert, kan een tegendoelpunt de boel meteen doen ontploffen.”
 3. Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”
  Wielrennen profs

  Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”

  Lennert Van Eetvelt (21) heeft zijn debuut bij de profs niet gemist. De voorbije twee dagen haalde hij twee keer het podium in de Mallorca Challenge. Eerst werd de Binkomnaar derde in de Trofeo Andratx. Daags nadien deed hij nog beter door op de tweede plaats beslag te leggen in de Trofeo Tramuntana. Kobe Goossens won telkens.