Robin Martens speelde bij Elene-Grotenberge dit seizoen al als flankaanvaller, rechterwingback en de laatste twee matchen als diepe spits.
Volledig scherm
Robin Martens speelde bij Elene-Grotenberge dit seizoen al als flankaanvaller, rechterwingback en de laatste twee matchen als diepe spits. © Geert De Rycke

Robin Martens (E.Elene-Grotenberge): Niet veel aan de periodetitel denken, die druk houden we liever af”

Voetbal eerste provincialeEEG sluit het eerste periodekampioenschap af met twee streekduels. Zondag zakt KVV Vlaamse Ardennen naar Grotenberge af, een week later staat een korte trip naar SK Munkzwalm op de kalender.

  1. Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfinale in het sportpaleis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”
    Basketbal Top Division Women

    Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfina­le in het sportpa­leis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”

    Meestal zijn de halve finales van de Belgische beker mooier en spannender dan de finale in het Antwerpse Sportpaleis zelf. In aanloop naar de eindfase is de wil om de bekerfinale te halen zo groot, dat het steeds spektakel oplevert. Daartegenover staan in het Sportpaleis de zenuwen van de vrouwen meestal te gespannen om echt mooi volleybal te brengen. Zondagavond was het in de Arena van Deurne eventjes anders.