Robin Hambrouck spoelde de pijnlijke nederlaag tegen buur Wezemaal door met zeges tegen Tervuren en Holsbeek.
Volledig scherm
Robin Hambrouck spoelde de pijnlijke nederlaag tegen buur Wezemaal door met zeges tegen Tervuren en Holsbeek. © Jorghé Van Hecke

Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar stomen door naar winst en zijn klaar voor topper tegen Averbode-Okselaar: “Pijnlijke derbynederlaag is verteerd”

voetbal tweede provinciale BEen week voor de clash met die andere titelkandidaat Averbode-Okselaar hielden ze bij Sportief Rotselaar een meer dan geslaagde generale repetitie. Opponent VK Holsbeek, toch één van de betere teams in tweede B, werd op een 4-0-nederlaag getrakteerd.

 1. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
  voetbal tweede nationale A

  Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

  Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0) voor een 4-3-3.
 1. FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker

  Na de nipte en onverdiende nederlaag tegen SK Deinze besliste het bestuur van FCV Dender coach Regi Van Acker en zijn assistent Benny Van Polfliet te ontslaan. De Waaslander combineerde de trainersjob met de job van technisch directeur. Die laatste taak wordt overgenomen door Bart Van Renterghem (ex-coach van Eendracht Aalst) als sportief adviseur van de club. Hij deed al scouting voor FCV Dender. David Gevaert is topkandidaat om als nieuwe coach aan de slag te gaan. Hij was onder meer werkzaam bij Eendracht Aalst, Antwerp FC, Excelsior Virton en SK Deinze.