Coach Kristof Strobbe zag zijn ploeg met 2-0 winnen van SK Eernegem.
Volledig scherm
Coach Kristof Strobbe zag zijn ploeg met 2-0 winnen van SK Eernegem. © SV Pittem / RV

Robin De Ketelaere (SV Pittem): “Het halen van de linkerkolom is nu ons objectief”

voetbal derde provinciale ASV Pittem versloeg zaterdag SK Eernegem met 2-0-cijfers en dat was meteen de derde opeenvolgende zege voor het team van coach Kristof Strobbe. In derde provinciale A staat het pas gepromoveerde SV Pittem nu op een achtste plaats met 22 punten.

 1. Märt Tammearu (Knack Roeselare): “Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf”
  lotto volley league

  Märt Tammearu (Knack Roeselare): “Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf”

  Een burenduel is altijd speciaal en dat was woensdagavond niet anders. In een sfeervolle Tomabelhal eindigde de confrontatie tussen Roeselare en Menen pas na een twee uur durende strijd. De landskampioenen haalden uiteindelijk de zege binnen. Winnen, het zit in de genen van de Knack-spelers. Maar Menen verdient een flink schouderklopje omdat het de buurmannen van Roeselare erg lastig maakte. Geldt dit als een waarschuwing voor de bekerfinale op het einde van de maand?
 2. Xaydee Van Sinaey doet net niet mee voor de medailles op het WK in Hoogerheide: “Niet verwacht, maar wel heel tevreden”
  Veldrijden WK juniors

  Xaydee Van Sinaey doet net niet mee voor de medailles op het WK in Hoogerhei­de: “Niet verwacht, maar wel heel tevreden”

  Geen tweede medaille voor Xaydee Van Sinaey die na de bronzen plak in de mixed team relay vijfde werd in de titelstrijd bij de meisjes-junioren. De Oost-Vlaamse leek bij het ingaan van de laatste ronde tevreden te moeten zijn met plaats vijf, maar in de slotfase kwam ze nog heel erg dicht bij de derde plaats. “Ik ben zelf wat verrast, nog het meest omdat ik net niet mee kon doen voor de bronzen plek.”
 3. Marc Degryse vindt dat Martínez harde keuzes moet maken: “Hij verdient drie miljoen euro per jaar, medelijden moeten we dus niet hebben”
  PREMIUM

  Marc Degryse vindt dat Martínez harde keuzes moet maken: “Hij verdient drie miljoen euro per jaar, medelijden moeten we dus niet hebben”

  Na de nederlaag tegen Marokko is het donderdag op het WK erop of eronder voor de Rode Duivels tegen Kroatië. Niet alleen voor de spelers, ook voor de bondscoach stelt onze analist Marc Degryse. “Buiten de defensieve en offensieve mankementen moet hij de irritaties in de ploeg onder ogen zien en de frictie eruit halen. Alles zal donderdag moeten kloppen. Martínez staat voor zijn zwaarste klus tot hiertoe. Eentje waarop hij straks wordt afgerekend.” Lees hieronder zijn volledige analyse.