Robby Van Kelst wist dat dit seizoen een moeilijke opgave zou worden: "Ik zoek geen excuses", klinkt het.
Volledig scherm
Robby Van Kelst wist dat dit seizoen een moeilijke opgave zou worden: "Ik zoek geen excuses", klinkt het. © Mpics

Robby Van Kelst en rode lantaarn VV Duffel zijn realistisch na leegloop: “Het behoud wordt moeilijk, maar club nam de juiste keuze”

VV Duffel zag afgelopen zomer het merendeel van zijn spelersgroep én trainer overstappen naar de buren van SC Duffel. Robby Van Kelst, vorig jaar nog assistent,  werd daarop gepromoveerd tot T1 en kreeg de taak om aan een nieuwe groep te bouwen. VV Duffel miste zijn start compleet en staat troosteloos laatste in tweede provinciale A, zonder punten. Al blijkt dat ook niet echt een verrassing.

 1. Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalificatieduel Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstander”

  Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalifica­tie­du­el Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstan­der”

  Tine De Caigny kwam dinsdagavond nog in actie met de Red Flames in het kwalificatieduel voor het EK 2022 op Litouwen. Tegen het zwakke zusje van de reeks werd met 0-9 gewonnen, met onder meer drie doelpunten van de aanvallende middenveldster. Nog geen 24 uur later stond De Caigny op het trainingsveld bij Anderlecht om in principe de bekerwedstrijd op Zulte Waregem A voor te bereiden, maar die match ging niet door omwille van corona.
 1. PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs
  Play

  PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases