Robby Ndefe kijkt zaterdagavond met Olsa Brakel zijn ex-ploeg Ninove in de ogen. Hij kijkt al weken uit naar het duel.
Volledig scherm
Robby Ndefe kijkt zaterdagavond met Olsa Brakel zijn ex-ploeg Ninove in de ogen. Hij kijkt al weken uit naar het duel. © Geert De Rycke

Robby Ndefe kijkt met Olsa Brakel ex-ploeg Ninove in de ogen: “Met winst verlies van vorige week uitwissen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AMet het duel tussen KVK Ninove en Olsa Brakel staat er zaterdagavond een meer dan geladen derby op het programma in tweede nationale A. Tussen beide ploegen zijn de voorbije jaren enkele onderlinge transfers gebeurd en dit geeft toch wat extra pigment aan de match. Bovendien zijn de Brakelse trainers Fanno Nijst (T1) en Dimitri De Vlaminck (T2) rasechte Ninovieters. Prikkels genoeg dus bij geel-zwart om voluit voor de drie punten te gaan op De Kloppers.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.