Robby Cobbaert begint zaterdag in Kortrijk aan zijn taak als ploegleider bij de jeugd van crossploeg Bert Containers-Pauwels Sauzen.
Volledig scherm
Robby Cobbaert begint zaterdag in Kortrijk aan zijn taak als ploegleider bij de jeugd van crossploeg Bert Containers-Pauwels Sauzen. © RV

Robby Cobbaert keert als ploegleider terug naar het veldrijden: “Maar blijf in de zomer op de weg koersen”

VeldrijdenZaterdag in Kortrijk begint Robby Cobbaert (31) aan een nieuwe episode in zijn wielercarrière. Hij gaat de junioren van veldritploeg Bert Containers-Pauwels Sauzen coachen. In de naam van dit jeugdteam wordt Pauwels Sauzen vanaf 1 januari 2022 vervangen door Doltcini.

  1. Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstraten: “Na alle tegenslagen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”
    voetbal eerste nationale

    Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstra­ten: “Na alle tegensla­gen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”

    Als Hoogstraten zich nog wil redden, zal het toch dringend punten moeten beginnen pakken. Te beginnen zondag op bezoek bij het nummer veertien uit de stand Tienen. De Rooikens kunnen daarvoor in de dug-out wel niet rekenen op coach Frank Belmans, die begin deze week te horen kreeg dat hij tot 31 december geschorst is.