Robby Buyens evalueert de eerste maanden van de competitie. "We speelden op velden en accommodaties die niet beter zijn dan in provinciale."
Volledig scherm
Robby Buyens evalueert de eerste maanden van de competitie. "We speelden op velden en accommodaties die niet beter zijn dan in provinciale." © Geert De Rycke

Robby Buyens (SKN Sint-Niklaas) kijkt terug op knotsgek najaar: “Politiecombi’s langs het veld waren het dieptepunt, toch ben ik blij dat ik heb doorgezet”

voetbal derde nationale ADe racisme-rel in Erpe-Mere, de problemen met mysterieuze geldschieter ‘Samy’ en “de moeilijkste maanden” in de trainersloopbaan van coach Robby Buyens. En toch kon SKN Sint-Niklaas eind december met een goed gevoel in de kroketten vliegen. “De mayonaise begint te pakken. Het is weer leuk om op SK Sint-Niklaas te werken”, klinkt Buyens opgetogen.

  1. Knappe 61-76 overwinning van Limburg United en Leander Dedroog in Charleroi: “We trokken de lijn van de laatste weken door”
    Basketbal BNXT League

    Knappe 61-76 overwin­ning van Limburg United en Leander Dedroog in Charleroi: “We trokken de lijn van de laatste weken door”

    In de tweede ronde van de BNXT play-offs heeft Limburg United zich vlot (61-76) kunnen kwalificeren in Charleroi voor de volgende ronde. In de heenwedstrijd was er die miraculeuze remonte en dat was blijkbaar voldoende om de veer te breken bij Spirou Charleroi. Want de boys van T1 Raymond Westphalen namen de partij onmiddellijk in handen en kwamen nooit in de problemen. In de volgende ronde wacht komende vrijdag Donar Groningen.