Robby Buyens wil meer voetbalverstand zien bij de zijn ploeg: "Spelers moeten aanvoelen wanneer we druk moeten zetten, wanneer niet, en waar ze moeten lopen.”
Volledig scherm
Robby Buyens wil meer voetbalverstand zien bij de zijn ploeg: "Spelers moeten aanvoelen wanneer we druk moeten zetten, wanneer niet, en waar ze moeten lopen.” © Geert De Rycke

Robby Buyens mikt op rustige maanden met SKN Sint-Niklaas: “Ik maak me geen zorgen over degradatiestrijd”

voetbal derde nationale A“De mayonaise begint te pakken.” Na een tumultueus najaar met tegenvallende resultaten hopen SKN Sint-Niklaas en Robby Buyens op een sterker competitieslot. De coach gaat dat alvast met vertrouwen tegemoet. “Als we voltallig zijn, gaan wij altijd en overal voor drie punten.”

 1. FCV Dender beukt poort van professioneel voetbal open
  Voetbal Eerste nationale

  FCV Dender beukt poort van professio­neel voetbal open

  FCV Dender beukte woensdagavond de poort open van het professioneel voetbal in 1B. De blauwhemden kroonden zich tot kampioen van eerste nationale na 1-0-winst tegen Dessel Sport. Rechtstreeks concurrent Club Luik ging op Knokke FC met 2-1 onderuit, zodat Dender een bonus van vier punten verwierf. Spelers, technische en medische staf bouwden met de supporters een schitterend titelfeestje. “Kampioenen, Kampioenen”, klonk het uit volle borst.
 2. Hugues Van Doorne (SK Vinderhoute): “Zalig om zo de stap naar derde te kunnen zetten”
  voetbal vierde provinciale A

  Hugues Van Doorne (SK Vinderhou­te): “Zalig om zo de stap naar derde te kunnen zetten”

  Ook de remontada van Everton gezien deze week? Misschien niet, maar die van Manchester City vast wel. In de kelderverdieping van het provinciaal voetbal leek SK Vinderhoute ook een kruis te mogen maken over de promotie. In de verlengingen keek het tegen een 2-1-achterstand aan bij Akkers Middelburg. Tot duivel-doet-al Hugues Van Doorne in de slotseconden de gelijkmaker tegen de touwen knalde. En in de strafschopepiloog bleek Vinderhoute ook nog eens de sterkste. Dolle vreugde bij SKV, treurnis bij Middelburg.