Robby Buyens (57) moet SKN Sint-Niklaas weer op de rails zetten. “Op vlak van winnaarsmentaliteit moeten we nog heel wat stappen zetten.”
Volledig scherm
Robby Buyens (57) moet SKN Sint-Niklaas weer op de rails zetten. “Op vlak van winnaarsmentaliteit moeten we nog heel wat stappen zetten.” © Geert De Rycke

Robby Buyens III gaat officieel van start bij SKN Sint-Niklaas: “We moeten een volledig nieuwe ploeg opbouwen”

Voetbal 3NA“De grootste uitdaging die ik als trainer ooit ben aangegaan.” Coach Robby Buyens (57) over zijn terugkeer naar SKN Sint-Niklaas, de ambities van de club, de spelerskern en de komende bekerwedstrijd. “Er is nog heel veel werk.”

 1. Titelambities RWDM krijgen serieuze tik na 2-1-verlies tegen efficiënt SK Lommel, dat eerste thuiszege pakt
  voetbal - challenger pro league

  Titelambi­ties RWDM krijgen serieuze tik na 2-1-ver­lies tegen efficiënt SK Lommel, dat eerste thuiszege pakt

  RWDM was met volle moed naar het verre Limburg getrokken mét de overtuiging er de drie punten te gaan halen. Maar de jongens van trainer Vincent Euvrard kwamen van een kale reis terug. Voor de tweede keer dit seizoen beet RWDM in het zand na een 2-1-nederlaag tegen SK Lommel. De titelambities van de Brusselse club hebben meer dan een serieuze tik gekregen.
 2. Brice Verkerken en Rupel Boom willen herwonnen vertrouwen bevestigen tegen Hoogstraten: “Een verlengstuk van dat eerste punt is noodzakelijk”
  voetbal eerste nationale

  Brice Verkerken en Rupel Boom willen herwonnen vertrouwen bevestigen tegen Hoogstra­ten: “Een verleng­stuk van dat eerste punt is noodzake­lijk”

  Rupel Boom pakte vorige week een punt op het veld van Patro Eisden. Dat het gelijkspel (0-0) gevierd werd als een overwinning was een indicatie van de last en druk die de Steenbakkers op hun schouders droegen en er nu in een klap vanaf viel. In realiteit staat Boom dan nog wel op de laatste plaats geparkeerd, maar als het van Brice Verkerken en zijn maats afhangt, geven ze die zaterdagavond door aan tegenstander Hoogstraten.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.