Robby Buyens (57) moet SKN Sint-Niklaas weer op de rails zetten. “Op vlak van winnaarsmentaliteit moeten we nog heel wat stappen zetten.”
Volledig scherm
Robby Buyens (57) moet SKN Sint-Niklaas weer op de rails zetten. “Op vlak van winnaarsmentaliteit moeten we nog heel wat stappen zetten.” © Geert De Rycke

Robby Buyens III gaat officieel van start bij SKN Sint-Niklaas: “We moeten een volledig nieuwe ploeg opbouwen”

Voetbal 3NA“De grootste uitdaging die ik als trainer ooit ben aangegaan.” Coach Robby Buyens (57) over zijn terugkeer naar SKN Sint-Niklaas, de ambities van de club, de spelerskern en de komende bekerwedstrijd. “Er is nog heel veel werk.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.