Robby Billast tekende ondertussen bij voor zijn negende seizoen bij Sporting Kampenhout.
Volledig scherm
Robby Billast tekende ondertussen bij voor zijn negende seizoen bij Sporting Kampenhout. © Jorghé Van Hecke

Robby Billast en leider Sporting Kampenhout mogen meteen vol aan de bak in derbytopper tegen Melsbroek: “Oppassen voor scherpe counters”

voetbal eerste provincialeSporting Kampenhout hervat de competitie in eerste provinciale met een voorsprong van zeven punten op eerste achtervolger Huldenberg. De manschappen van trainer Dessaer staan er dus goed voor, al is de weg naar de titel nog lang. Eerst de topper tegen Melsbroek maar eens tot een goed einde brengen.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorietenrol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorieten­rol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”

  Eendracht Hooglede heeft zijn favorietenrol in derde provinciale B dit seizoen helemaal kunnen waarmaken. Na 25 speeldagen is de titel een feit en met twintig punten voorsprong op eerste achtervolger Komen-Neerwaasten staat die titel niet ter discussie. Zondag zette de ploeg van coach Filip Comptaert de puntjes definitief op de i door met 2-0 te winnen van Merkem Sport.