Robbie D'Haese (r.) maakte tegen het Zulte Waregem van Jelle Vossen (m.) voorlopig zijn laatste minuten van dit seizoen.
Volledig scherm
Robbie D'Haese (r.) maakte tegen het Zulte Waregem van Jelle Vossen (m.) voorlopig zijn laatste minuten van dit seizoen. © BELGA

Robbie D’Haese (KV Oostende) mag eindelijk groepstraining hervatten: “Ik wil gewoon weer op dat voetbalveld staan”

VOETBAL 1AEr is licht aan het einde van de blessuretunnel voor Robbie D’Haese. De 22-jarige winger hervat de groepstraining na een aanslepende overbelasting aan de adductoren. “De volgende keer dat ik een interview geef, zullen we het dan eens niét over blessures hebben?”, knipoogt de Oostendenaar. 

  1. Liam Prez weg bij Knokke en nieuw bij KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikkeling en om meer speelminuten te hebben”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

    Liam Prez weg bij Knokke en nieuw bij KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikke­ling en om meer speelminu­ten te hebben”

    Wegens te veel blessures en coronabesmettingen bij de tegenstander, ziet KVK Westhoek de oefenwedstrijd zondagvoormiddag bij eersteprovincialer White Star Lauwe in het water vallen. Nieuwkomer Liam Prez (21) geniet dus van een vrij weekend. Hij verliet FC Knokke voor het team van trainer Bruno Debo. Bij de kustploeg was hij bezig aan zijn derde seizoen.