Robbe Vandeweyer (aanval): "Ons volleybal tegen Zoersel was heel standvastig."
Volledig scherm
Robbe Vandeweyer (aanval): "Ons volleybal tegen Zoersel was heel standvastig." © Ivan Plettinckx Photography

Robbe Vandeweyer staat met Puurs in volgende bekerronde: “Geweldig dat ik nog eens tegen een team uit de Liga mag spelen”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIËZowel eerstenationaler Syneton Puurs als reeksgenoot VC Zoersel keken donderdagavond uit naar de onderlinge strijd in het kader van de Belgische beker. De winnaar neemt het in de volgende ronde immers op tegen het topteam van Tectum Achel. Voor een extra pigment zorgde Wouter Vriens, jarenlang de puntenpakker bij de ploeg uit Puurs, en dit jaar hoofdaanvaller bij VC Zoersel.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Jeroen Vanderheiden (KVK Wellen): “Uiteindelijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”
  voetbal derde nationale B

  Jeroen Vanderhei­den (KVK Wellen): “Uiteinde­lijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”

  Als je een week eerder leider Racing Mechelen op een krachtige wijze puntenloos huiswaarts stuurt, kan je er vanop aan dat de verwachtingen voor de trip naar Berlaar-Heikant hooggespannen stonden. Miste Wellen zondag dan de kans om wat verder weg te lopen van de onderste regionen ? Jeroen Vanderheiden heeft voor ons de analyse gemaakt en zegt het volgende: “Na afloop kan je alleen maar stellen dat we met een puntendeling uiteindelijk goed wegkomen.”