Robbe Vandervondelen, jeugdtrainer bij Waasland-Beveren en aanvoerder bij het jonge team van Wijgmaal.
Volledig scherm
Robbe Vandervondelen, jeugdtrainer bij Waasland-Beveren en aanvoerder bij het jonge team van Wijgmaal. © Jorghé Van Hecke

Robbe Vandervondelen wil aan nieuwe reeks beginnen: “Wijgmaal niet kansloos tegen sterk Wezel”

voetbal derde nationale BOlympia Wijgmaal ontvangt zondag Wezel dat vorig weekend Zwarte Leeuw met 7-1 versloeg en tweede staat in de stand. “Een zware klus, maar wij zijn niet kansloos, want wij kunnen onze voet zetten naast élke ploeg in derde B”, zegt aanvoerder Robbe Vandervondelen.

 1. Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen
  autosport

  Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen

  Naast de grote favorieten in de strijd om de eindzege, is dé vedette van de Legend Boucles @ Bastogne 2023 uiteraard… Tom Boonen! De voormalige wereldkampioen wielrennen zal dit weekend zijn eerste rally betwisten, na enkele intense seizoenen op circuit. Gisteren, donderdag 2 februari, heeft hij vlak bij het centrum van Bastogne al een testsessie afgewerkt. De Porsche 911 van weleer sprak hem alvast enorm aan.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.