Robbe Van Steenkiste is, dankzij zijn polyvalentie, bij Sparta Petegem vaak meid voor alle werk. Nu is hij al enkele weken rechtsachter.
Volledig scherm
Robbe Van Steenkiste is, dankzij zijn polyvalentie, bij Sparta Petegem vaak meid voor alle werk. Nu is hij al enkele weken rechtsachter. © Robby Verdickt

Robbe Van Steenkiste (Sparta Petegem): “Bij ons komen tegengoals vaak ongelukkig tot stand”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ARobbe Van Steenkiste (24) heeft alweer een nieuwe taak in de basiself van tweedenationaler Sparta Petegem. Hij nam al enkele wedstrijden de rechtsachterpost voor zijn rekening. Vermoedelijk zal Van Steenkiste ook zondag in Wetteren op die positie spelen.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Lyra-Lierse in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstraten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

  Ly­ra-Lier­se in aanloop naar de absolute topper tegen Hoogstra­ten: “Nog niet beslissend, maar misschien kan je er wel iets uit meenemen”

  Dit weekend wordt er niet gevoetbald in 1ste amateur, maar wel in 2de, waar een heuse topper op het programma staat. Zaterdagavond krijgt Lyra-Lierse het bezoek van Hoogstraten, twee teams die er duidelijk bovenuit steken. Lyra-Lierse won al de eerste periode en voert ook de ranglijst aan, met één puntje meer dan zijn tegenstander van zaterdag, en met één wedstrijd meer gespeeld. Hoogstraten is wel de vaakst scorende ploeg en wint zijn wedstrijden vaak met ruim verschil. Deze topper is dan ook een wedstrijd waar vele volgers en supporters al wekenlang naar uitkijken.
 1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

  Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League, ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.