De bijna 19-jarige Robbe Van de Velde kwam al snel Egor Bogachev vervangen en deed het prima: “Ik probeer altijd te doen wat de coach me vraagt.”
Volledig scherm
De bijna 19-jarige Robbe Van de Velde kwam al snel Egor Bogachev vervangen en deed het prima: “Ik probeer altijd te doen wat de coach me vraagt.” © Geert De Rycke

Robbe Van de Velde leidt Lindemans Aalst naar winst tegen Achel: “Na aarzelende start getoond dat we de beteren waren”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUELindemans Aalst begon ietwat aarzelend aan zijn competitieopener en moest de eerste set aan een complexloos Achel laten. Naarmate de wedstrijd vorderde sloeg de motor van de thuisploeg steeds vaker aan.
De eerste driepunter (22-25, 25-22, 25-19 en 25-20) deed Schotte (mét publiek) zichtbaar deugd.

  1. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

    Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.