De bijna 19-jarige Robbe Van de Velde kwam al snel Egor Bogachev vervangen en deed het prima: “Ik probeer altijd te doen wat de coach me vraagt.”
Volledig scherm
De bijna 19-jarige Robbe Van de Velde kwam al snel Egor Bogachev vervangen en deed het prima: “Ik probeer altijd te doen wat de coach me vraagt.” © Geert De Rycke

Robbe Van de Velde leidt Lindemans Aalst naar winst tegen Achel: “Na aarzelende start getoond dat we de beteren waren”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUELindemans Aalst begon ietwat aarzelend aan zijn competitieopener en moest de eerste set aan een complexloos Achel laten. Naarmate de wedstrijd vorderde sloeg de motor van de thuisploeg steeds vaker aan.
De eerste driepunter (22-25, 25-22, 25-19 en 25-20) deed Schotte (mét publiek) zichtbaar deugd.

 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 1. Kobe Vinken (Schoonbeek-Beverst): “Bij Beringen wat rapen, kan ons woensdag gemoedsrust opleveren”
  voetbal derde nationale B

  Kobe Vinken (Schoonbeek-Be­verst): “Bij Beringen wat rapen, kan ons woensdag gemoeds­rust opleveren”

  Nadat een week eerder tegen Nijlen in het slotkwartier een 3-0-voorsprong verloren ging, bleek het laatste wedstrijdkwart op Wellen er andermaal te veel aan. Kobe Vinken (30), op bezoek bij zijn ex-club, voelde het na afloop als volgt aan: “Als je een wedstrijd lang niets in de pap te brokken hebt, kan je je bij een nederlaag neerleggen. Op Wellen moesten wij het balbezit veelal aan de thuisploeg laten, maar onze organisatie echt wegspelen zat er voor hen toch niet in. En als je dan door een klutsbal genekt wordt, voelt het echt zuur aan.”