Robbe Geens (rechts) kan eindelijk weer voluit gaan op training bij Olympia Wijgmaal na zijn knieletsel.
Volledig scherm
Robbe Geens (rechts) kan eindelijk weer voluit gaan op training bij Olympia Wijgmaal na zijn knieletsel. © Patrick Vertommen

Robbe Geens kijkt vrijdag met Olympia Wijgmaal zijn ex-club OHL in de ogen: “Uitkijken naar duels met topspits Henry”

voetbal tweede nationale BNa Huldenberg is het vrijdag om 17.30 uur de beurt aan Olympia Wijgmaal om eersteklasser OHL partij te geven in een rasecht burenduel. Voor veel jongens met een OHL-verleden zal de oefenmatch nog extra speciaal aanvoelen, zoals in het geval van Robbe Geens die in een niet zo ver verleden kapitein was van de Leuvense beloften.

  1. Niels Driesen rondt aanvalswerk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweedejaars nieuwelingen: “Verrassing, ook voor mij”
    Wielrennen BK tweedejaars nieuwelingen

    Niels Driesen rondt aanvals­werk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweede­jaars nieuwelin­gen: “Verrassing, ook voor mij”

    Een week nadat hij de Limburgse titel aan Jarno Widar moest laten, is Niels Driesen (Acrog Tormans Balen) Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen geworden. De benjamin uit Nieuwerkerken was de beste van een kopgroep van drie renners. Liam Coninckx (Sport en Steun Leopoldsburg) werd knap derde. De nieuwe kampioen is heel blij met de driekleur, maar ook verrast. “Zeg dat wel, ik rekende mezelf niet bij de favorieten, maar ik heb wel een sterke koers gereden”, vertelt hij.