Decostere verliest bij een ultieme sliding de bal aan Dönnum, die vervolgens in de zestienmeterzone foutief zal worden gestuit. "Maar die fase had altijd afgeblazen moeten worden", oordeelt Decostere.
Volledig scherm
Decostere verliest bij een ultieme sliding de bal aan Dönnum, die vervolgens in de zestienmeterzone foutief zal worden gestuit. "Maar die fase had altijd afgeblazen moeten worden", oordeelt Decostere. © BELGA

Robbe Decostere (Cercle Brugge) maakt geen drama van nederlaag op Standard: “Te vroeg voor paniek”

voetbal jupiler pro leagueTweede uitwedstrijd, tweede nederlaag van het seizoen voor Cercle Brugge. Het wilde voor de Vereniging nog niet meezitten buitenshuis. In Westerlo werd na het falen de hand in eigen boezem gestoken, op Sclessin was scheidsrechter Erik Lambrechts de gebeten hond. “Zonder die twee vederlichte strafschoppen was het hier een logische 0-0 geworden en dat zou correct geweest zijn”, oordeelde Robbe Decostere.

  1. Stéphane Demets en hekkensluiter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen”

    Stéphane Demets en hekkenslui­ter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoor­de­lijk­heid nemen”

    De spelers van Rupel Boom staken na de nederlaag tegen Mandel United ( 1-2) vorige week de hand in eigen boezem. Met een zwakke prestatie lieten de troepen van trainer Stéphane Demets na om zelf vertrouwen te tanken en die onmacht werd nog eens extra in de verf gezet met de rode lantaarn na afloop. De ommekeer dringt zich op en die moet dan maar worden ingezet op bezoek bij Patro Eisden, ploeg in vorm met 12 op 12.