Vreugde bij SK Roeselare-Daisel na een eerste thuiszege in de slotminuut.
Volledig scherm
Vreugde bij SK Roeselare-Daisel na een eerste thuiszege in de slotminuut. © SK Roeselare-Daisel / RV

Robbe Bakelandt (SK Roeselare-Daisel): “Heerlijk om de winnende treffer in de slotminuut te scoren”

voetbal derde nationale ADe eerste thuisoverwinning van SK Roeselare-Daisel in derde nationale A is binnen. Het kostte de manschappen van coach Kurt Vercamp wel bloed, zweet en tranen om Elene-Grotenberge in het verlies te spelen. Pas in blessuretijd kon de 21-jarige Robbe Bakelandt de winnende treffer tegen de netten koppen.

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Steve Bael kijk met Ninove rode lantaarn Hoogstraten in de ogen: “Kunnen ons eigenlijk geen misstap veroorloven”
  Voetbal eerste nationale

  Steve Bael kijk met Ninove rode lantaarn Hoogstra­ten in de ogen: “Kunnen ons eigenlijk geen misstap veroorlo­ven”

  Nog twee opdrachten staan er VK Ninove te wachten voor de winterstop. Met amper twee zeges in de laatste tien wedstrijden is het voor de jongens van coach Haydock stilaan de hoogste tijd om nog eens de drie punten te pakken. Een uitmatch bij rode lantaarn Hoogstraten is daar op papier de uitgelezen gelegenheid toe, maar op niveau van eerste nationale is dit al lang geen vanzelfsprekendheid meer.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.