Rob Schoofs in actie tegen Zulte Waregem.
Volledig scherm
Rob Schoofs in actie tegen Zulte Waregem. © Photo News

Rob Schoofs (KVM) na gelijkspel tegen Zulte Waregem: “We kunnen onszelf weinig verwijten”

Voetbal 1AGeen vijfde zege op rij voor KV Mechelen. Tegen Zulte Waregem bleef het zaterdagavond steken op een 2-2-gelijkspel na een dolle beginfase. “We verdienden de overwinning en kunnen onszelf weinig verwijten”, vertelde aanvoerder Rob Schoofs (27).

1 reactie

 • Versteeven Domin

  1 maand geleden
  Klassespeler met de juiste mentaliteit!
 1. De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

  De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

  De openingsavond van de derde editie van de Ypres Historic Regularity werd verreden in kletsnatte omstandigheden. In combinatie met het erg hoge ritme, met een closed road stage in Boezinge en 8 regelmatigheidsritten in de regio Kust-Diksmuide, en de donkere nacht, was het een verraderlijke openingsetappe. Enkele tenoren lieten zich verrassen, wat resulteert in een verrassende leidersplaats voor Eddy Snaet en Filip Deplancke in hun Porsche 911.
 2. Multisporten kreunen onder corona: Helft van deelnemers verschijnt niet aan start in Damme en crisisoverleg over Hel van Kasterlee

  Multispor­ten kreunen onder corona: Helft van deelnemers verschijnt niet aan start in Damme en crisisover­leg over Hel van Kasterlee

  Met meer dan 120 ingeschreven deelnemers leek de Damse Duivelshond-duatlon opnieuw een groot succes te worden. Maar zaterdag kwam minder dan de helft van de ingeschreven deelnemers uiteindelijk aan de start. De Gentse Debbie Sanders en Leuvenaar Pieter Ooms kaapten op de lange afstand de zege weg, maar na afloop was toch vooral het feit dat ook de multisport kreunt onder corona hét gespreksonderwerp. Maandag vindt overigens crisisoverleg plaats of en hoe de Hel van Kasterlee, de zwaarste winterduatlon ter wereld, op 19 december kan doorgaan.
 3. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.