Overleg tussen ref Jonathan Lardot en de aanvoerders Ritchie De Laet en Laurens De Bock, wanneer voetzoekers en rookbommetjes even het spektakel aan de Gaverbeek verstoorden.
Volledig scherm
Overleg tussen ref Jonathan Lardot en de aanvoerders Ritchie De Laet en Laurens De Bock, wanneer voetzoekers en rookbommetjes even het spektakel aan de Gaverbeek verstoorden. © Photo News

Ritchie De Laet met Antwerp pijnlijk de boot in op Zulte Waregem: “Verzuimd om de match dood te maken”

VOETBAL 1ANa de 15 op 15 van voor de interlandbreak kwam het verlies op Zulte Waregem als een koude douche over de Antwerpse hoofden heen zaterdagavond. “Wat ons in de tweede helft is overkomen, daar is gewoon geen verklaring voor”, sakkert Ritchie De Laet - ook nu weer linksachter. “Dit hadden drie gouden punten kunnen zijn.”

  1. Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

    Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

    Gaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer dertien in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar verder aanwakkeren.