Overleg tussen ref Jonathan Lardot en de aanvoerders Ritchie De Laet en Laurens De Bock, wanneer voetzoekers en rookbommetjes even het spektakel aan de Gaverbeek verstoorden.
Volledig scherm
Overleg tussen ref Jonathan Lardot en de aanvoerders Ritchie De Laet en Laurens De Bock, wanneer voetzoekers en rookbommetjes even het spektakel aan de Gaverbeek verstoorden. © Photo News

Ritchie De Laet met Antwerp pijnlijk de boot in op Zulte Waregem: “Verzuimd om de match dood te maken”

VOETBAL 1ANa de 15 op 15 van voor de interlandbreak kwam het verlies op Zulte Waregem als een koude douche over de Antwerpse hoofden heen zaterdagavond. “Wat ons in de tweede helft is overkomen, daar is gewoon geen verklaring voor”, sakkert Ritchie De Laet - ook nu weer linksachter. “Dit hadden drie gouden punten kunnen zijn.”

 1. Gillian Van Ginckel (Lille United): “Voor de eerst keer zat ik maanden met een blessure aan de kant”
  voetbal derde nationale B

  Gillian Van Ginckel (Lille United): “Voor de eerst keer zat ik maanden met een blessure aan de kant”

  Bij Lille United krijgt de kern opnieuw vaste vorm. Verschillende spelers die tijdens de eerste ronde weken of maanden met een blessure buiten strijd waren, zijn weer fit. Onder hen Gillian Van Ginckel, die op het moment van zijn blessure in een sterke periode zat. Zondagnamiddag speelt Lille om 15 uur in Westerlo vriendschappelijk tegen het ‘nieuwe’ Houtvenne.
 2. Verrassend nieuws bij SKV Zwevezele: geen licentie-aanvraag voor eerste en..... tweede nationale
  voetbal tweede nationale A

  Verrassend nieuws bij SKV Zwevezele: geen licentie-aan­vraag voor eerste en..... tweede nationale

  De sportieve opmars van het immer ambitieuze SKV Zwevezele wordt stopgezet. Het bestuur van de tweedenationaler, die halverwege de competitie nog volop in de running is voor promotie naar eerste nationale, heeft immers beslist om geen licentie aan te vragen voor zowel eerste als tweede nationale. Voorzitter-mecenas Paul Degroote gaf tekst en uitleg in een persbericht.