Britt Van Hecke pakte knap zilver op het EK Sprinttriatlon in het Spaanse Valencia.
Volledig scherm
Britt Van Hecke pakte knap zilver op het EK Sprinttriatlon in het Spaanse Valencia. © Geert De Rycke

Rik Wauters (Waaslands Triatlon Team): “Sterk uitgepakt in seizoenseinde met zilver voor Van Hecke op EK”

triatlonMet de seizoensafsluiter in Dendermonde en de winst van toppers Bart Aernouts en Katrien Verstuyft zit het Belgische triatlonseizoen er zo goed als op. Het Waaslands Triatlon Team (WTT) kan in ieder geval tevreden terugblikken op 2021 en zette nog enkele straffe prestaties neer. Meest in het oog springend was de prestatie van de jonge Britt Van Hecke (19) die op het recente EK Sprinttriatlon in het Spaanse Valencia knap zilver pakte.

 1. Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmatige ploeg speelt kampioen”
  Futsal tweede nationale

  Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmati­ge ploeg speelt kampioen”

  Halverwege de competitie staat FP Aarschot op de tweede plaats in tweede nationale, al moeten enkele ploegen nog één of twee inhaalwedstrijden afwerken. Lichte verschuivingen blijven dus – ook in de top van de rangschikking – mogelijk. Toch kunnen de eerste conclusies al getrokken worden. FP Aarschot blijft in ieder geval meespelen voor de prijzen.
 2. Publiekslieveling Fabio Pinto knalt Berchem naar zege in degradatietopper bij Pepingen-Halle: “Deze overwinning is voor de fans”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Publieks­lie­ve­ling Fabio Pinto knalt Berchem naar zege in degradatie­top­per bij Pepingen-Hal­le: “Deze overwin­ning is voor de fans”

  Het heeft er lang op moeten wachten, maar op bezoek bij Pepingen-Halle boekte Berchem zijn eerste uitoverwinning van het seizoen, 1-2 werd het. In een spannende degradatietopper was het uiteindelijk publiekslieveling Fabio Pinto (21), die de bezoekers enig mooi naar een verdiende en broodnodige overwinning knalde.