Rik De Kuyffer viert zijn doelpunt.
Volledig scherm
Rik De Kuyffer viert zijn doelpunt. © Mpics

Rik De Kuyffer schenkt Berchem late zege tegen Hasselt: “Even gevreesd voor de goede afloop”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BBerchem Sport deed zaterdag een prima zaak in de strijd om het behoud. Rik De Kuyffer scoorde tien minuten voor tijd de enige goal in het duel met Hasselt (1-0) en bezorgde zijn ploeg zo helemaal de aansluiting met de middenmoot.

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren