Rieno Van Oost ziet Avanti Stekene niet meedingen naar een eindrondeticket: “We missen te vaak kansen, terwijl een halve mogelijkheid aan de andere kant wel binnenvliegt.”
Volledig scherm
Rieno Van Oost ziet Avanti Stekene niet meedingen naar een eindrondeticket: “We missen te vaak kansen, terwijl een halve mogelijkheid aan de andere kant wel binnenvliegt.” © Geert De Rycke

Rieno Van Oost (Avanti Stekene) blikt vooruit op vervolg van de competitie: “Defensief én offensief moeten moeten we efficiënter worden”

voetbal derde nationale AAvanti Stekene hervat de competitie met voorzichtige ambities. “De linkerkolom”, daarop mikte coach Rieno Van Oost. Op grootspraak zal je de Stekenaars niet gauw betrappen - ook niet in onzekere corona-tijden. “Een periodetitel? Er zijn ploegen die véél beter zijn.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.