Tussen heel wat Ninoofse verdedigers kan Rienes Vanborm de gelijkmaker aantekenen.
Volledig scherm
Tussen heel wat Ninoofse verdedigers kan Rienes Vanborm de gelijkmaker aantekenen. © Robby Verdickt

Rienes Vanborm (Petegem) baalt na draw tegen Ninove: “Er zijn ons twee punten ontnomen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler Sparta Petegem is na het gelijkspel tegen VK Ninove misnoegd. Omwille van de penalty die de bezoekers kregen, de strafschop(pen) die Sparta niet kreeg en de gemiste kans om de ongeslagen leider Lokeren-Temse in het vizier te houden. 

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederlandse tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”
  VOETBAL

  Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederland­se tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”

  Siebe Horemans (23) begint vrijdagavond met Excelsior als eerste achtervolger van leider Volendam aan de topper bij ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse. Een groot contrast met vorig seizoen, toen de Rotterdammers veelal onderaan de stand bengelden. Zo werpt de grote schoonmaak in de spelersgroep van Excelsior van deze zomer duidelijk zijn vruchten af, maar Horemans zelf bleef onaantastbaar als rechtsachter.