Ridgy De Smet tijdens de 1-2-nederlaag tegen SV Melsen: "We hunkeren stilaan weer naar een overwinning."
Volledig scherm
Ridgy De Smet tijdens de 1-2-nederlaag tegen SV Melsen: "We hunkeren stilaan weer naar een overwinning." © Stephanie Baele / RV

Ridgy De Smedt verklaart nul op negen van KFC Edeboys: “Te veel fouten op de beslissende momenten”

voetbal tweede provinciale BIn tweede provinciale B ging KFC Edeboys zondagnamiddag met 4-1 onderuit bij VCE Houtem. Door de derde opeenvolgende nederlaag zakken Ridgy De Smedt en co naar de veertiende plaats in de stand.

 1. Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfinale van beker: “Het was een thrillerwinst, maar uiteindelijk wel verdiend”
  Futsal eerste nationale

  Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfina­le van beker: “Het was een thriller­winst, maar uiteinde­lijk wel verdiend”

  Vooraf werd het bekertreffen tussen Hamme en Malle aangestipt als ‘boeiend en evenwichtig’. Dat beeld werd werkelijkheid in de match. Malle opende sterk, maar zag de thuisploeg terugkomen op het einde van de veertig minuten. In de penaltyreeks haalden de Kempenaars het met 2-3, zodat de kwalificatie voor de kwartfinale een feit was.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.